maanantai 24. heinäkuuta 2017

Näyttelymme taiteilijoita/The Artist in our exhibition 4


Synnöve Dickhoff (s.1964) on valmistunut Taideteollisesta korkeakoulusta tekstiilitaiteen laitokselta. Hänellä on ollut monia yksityisnäyttelyitä Suomessa ja hän on osallistunut ryhmänäyttelyihin ulkomailla muun muassa Slovakiassa, Unkarissa, Saksassa ja Brasiliassa. Dickhoff käyttää teostensa materiaaleina mm paperia ja kankaita. "Teokseni ovat visuaalisia haviantoja elämän äärellisyydestä ja lyhyydestä. Korostamalla materiaalien herkkää ja kerroksellista luonnetta - paperin ja kankaiden hauraat ja voimakkaat viivat - kerron tarinan, jonka haluan kertoa. Tuossa tarinassa valo ja varjot elävät rinnakkain"  Synnöve Dickhoff kertoo.

Synnöve Dickhoff (b.1964) has graduated University of Art and Design in Helsinki in 1995. She has exhibited in many galleries in Finland and has taken part in many group exhibitions both locally and abroad, too, for example in Slovakia, Hungary, Germany and Brasil. "My works are visual observations on the finiteness and brevity of human life. Their starting point being moments that influence the course of a life, events in time and their reflections in me. By emphasizing the sensitive and layered nature of the materials ¬fragile and powerful lines on paper and on textiles¬ I tell the story I wish to tell, in which often both light and shadows are meant to coexist," Synnöve Dickhoff tells.

Synnöve Dickhoff, Kerrottu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ToiniLIGHT - valoa pimeään!

  Valopilkkuna marraskuun alkuun Taidetila Toinilan ovet ovat avoinna pe-la 5.-6.11.2021 klo 17:30-20 kun viime vuonna suuren suosion saavut...