tiistai 25. heinäkuuta 2017

Näyttelymme taiteilijoita/The Artists in our exhibition, 5


Jukka Silokunnas (s.1982) on mediataiteilija ja valmistunut kuvataiteilijaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Hän on opiskellut myös Lissabonissa.  Silokunnas on osallistunut lukuisiin ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin Suomessa sekä mm. Centre for Contemporary Art Lazanissa Gdanskissa, Puolassa (2013) ja Moscow International Biennale for Young Art MMOMA:ssa (2012). Hän tekee videoita ja käyttää kaupunkitilaa olohuoneenaan: teokset kertovat ajasta ja paikasta ja niiden ympärillä tapahtuvat liikkeestä, joka jää usein huomaamatta.


Jukka Silokunnas (b.1982) is a media artist. He graduated as a visual artist from Tampere University of Aplied Sciences in 2011 and has also studied at the University of Lisboa. He has taken part in several solo and group exhibitions in Finland and abroad for example at the Centre for Contemporary Art in Lazan Gdansk, Poland (2013) ja Moscow International Biennale for Young Art at MMOMA (2012). Silokunnas makes videos and uses the urban environment as his living room. His works talk about time and space and movements around them that often remain unnoticed.

Jukka Silokunnas, Rakennemuutos, stop motion animaatio, 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ToiniLIGHT - valoa pimeään!

  Valopilkkuna marraskuun alkuun Taidetila Toinilan ovet ovat avoinna pe-la 5.-6.11.2021 klo 17:30-20 kun viime vuonna suuren suosion saavut...